ЖИТТЯ

Як провести вихідні у Переяславі: афіша подій на 24-26 березня

Цікаві вихідні вже чекають на жителів та гостей Переяслава. Як їх можна провести?

Вже найбдижчими вихідними у Переяславі ви зможете відвідати кілька цікавих подій. Скажімо, завітати на атмосферний творчий вечір “Театральні пазли”, насолодитись переглядом цікавого мультфільму, а також пограти у “Монополію” та відвідати виставу “Женихи” з Володимиром Горянським у головній ролі. Інформатор зібрав актуальні анонси.

ТВОРЧИЙ ВЕЧІР “ТЕАТРАЛЬНІ ПАЗЛИ”

Де: Переяславський центр культури та мистецтв (другий корпус)

Коли: 24 березня, 17:00

Ціна: безкоштовно

До міжнародного дня театру у Центрі культури та мистецтв проведуть захопливий вечір. Ви зможете поринути у творчу атмосферу та насолодитись виступами театральної студії “Корифей”, студії конферансу “Акцент” та студії танців “Dance Victory”.

ПЕРЕГЛЯД МУЛЬТФІЛЬМУ “СЕКРЕТИ ДОМАШНІХ ТВАРИН”

Де: Переяславський центр культури та мистецтв (перший корпус)

Коли: 25 березня, 15:00

Ціна: безкоштовно

Захоплююча історія про домашніх тварин від режисера популярних мультфільмів “Нікчемний я” і “Лоракс” Кріса Рено, а також продюсерів мультфільмів “Посіпаки”, “Льодовиковий період” і “Хортон”.

Улюбленець своєї власниці пес Макс жив щасливо у квартирі на Манхеттені. Він грав і спілкувався з сусідськими тваринами. Але все життя Макса перекинулося догори дригом, коли його хазяйка вирішила взяти ще одного пса – Дюка. Парочка ніяк не могла помиритися, проте їм довелося залишити свої сварки позаду з важливіших причин. Кролик на ім’я Сніжок збирає армію загублених домашніх тварин, щоб помститися своїм двоногим кривдникам.

ГРА “BIG MONOPOLY”

Де: Християнська церква “Небесна країна” (Переяслав, вулиця Григорія Сковороди, 42)

Коли: 25 березня, 16:00

Ціна: безкоштовно

Організатори гри вже інтригують, адже це буде незвичайна монополія. А от яка, дізнаєтеся, коли завітаєте до клубу на цю цікаву гру. На вас чекає приємна компанія, незабутні емоції та класна атмосфера. У “Монополії” перемагає той, хто зміг все викупити.

ВИСТАВА “ЖЕНИХИ”

Де: Переяславський центр культури та мистецтв (другий корпус)

Коли: 25 березня, 17:00

Ціна: від 190 до 490 гривень (квитки тут)

Класика, можливо, не завжди в моді, але завжди доречна. Знамениті “Женихи”, хоч і написані півтора століття тому, залишаються вельми сучасною комедією про вічний житейський вибір, – наче нічого не змінилось за весь цей час. Єдиний показ цієї вистави в оригінальному складі на чолі з Володимиром Горянським відбудеться в теплій і освітленій залі Переяславського ЦКМ.

МІСЬКИЙ ФЕСТИВАЛЬ НАРОДНОЇ ТВОРЧОСТІ

Де: Переяславський центр культури та мистецтв (другий корпус)

Коли: 26 березня, 1 відділення – 13:00, 2 відділення – 15:00

Ціна: безкоштовно

Проведіть недільний день цікаво – завітайте на фестиваль народної творчості, де лунатимуть пісні з народних джерел.

Нагадаємо, що у Переяславі відкрили виставку ляльок-мотанок. Детальніше про неї читайте за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору