ЖИТТЯ

Інформатор вихідного дня: стрічка “Століття Якова” розповість чуттєву історію життя простого українця

Стрічка “Століття Якова” поглине вас у чуттєву історію українця, який прожив цілий вік. Яка ж доля спіткала його?

Цього разу у рубриці “Інформатор вихідного дня” наша журналістка розповість про хвилюючу українську романтичну драму “Століття Якова” (2016). Обережно, перегляд викличе у вас сльози, розпач, віру, нерозуміння та радість. Стрічку екранізував режисер Бата Недич за однойменним романом українського письменника Володимира Лиса, сценарій адаптував письменник Андрій Кокотюха.

Я ще не читала жодної книги Володимира Лиса, проте неодноразово чула його ім’я серед відомих українських письменників. І це не дивно, адже участь письменника в “Гранд-Коронації”, яка проводилась в рамках ювілейного конкурсу “Коронація слова-2010” принесла його роману “Століття Якова” Гран-прі. Саме 2010 року він написав цю книгу.

Продовження публікації доступне лише для читачів, які підтримують Інформатор на Patreon. Переходьте за посиланням, натискайте “Стати патроном” та обирайте один із рівнів підписки (для цього матеріалу вистачить “Ти маєш знати більше”, але наполягаємо на рівні “Інформатор – це ми”). Ми вже підготували багато ексклюзивних матеріалів, які стануть доступними лише для вас.

Нагадаємо, що попередньому матеріалі цієї рубрики наш редактор розповів про YouTube-канал “Закрутка”. Матеріал читайте тут.

Яна Малишко

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору