Інформатор Переяслав

ЖИТТЯ

Переяслав у казці: яким бачить наше місто штучний інтелект

Штучний інтелект може візуалізувати будь-який ваш запит, потрібно лише надати системі текстовий опис того, що ви хотіли би побачити. А який вигляд матиме Переяслав у казковому світі?

Midjourney Research Lab розробила бот на основі штучного інтелекту, який створює картини за текстовим запитом. Інформатор вирішив показати вам, як він бачить Переяслав, якщо попросити зобразити його у казковому стилі. Забігаючи наперед, штучний інтелект показав наше місто у зелених приємних тонах. На деякий архітектурних пам’ятках дуже красиво переплітаються рослини.

Вознесенський монастир

Центральна площа

Університет Григорія Сковороди

Річка Альта

Недільний базар

Редакція Інформатора

Мер Переяслава Вячеслав Саулко

Midjourney відкритий для користування. Створення перших кількох зображень безкоштовне. Після перевищення ліміту сервіс буде стягувати плату 10 доларів за базовий план, до якого входить 200 зображень.

Як користуватись? 

  1. Створити обліковий запис на Discord, якщо у вас його немає.
  2. Перейти на сайт Midjourney і увійти за допомогою Discord.
  3. Перейти на сервер Midjourney на Discord та доєднатися до боту #Newbies.
  4. Напишіть боту /imagine і все, що ви хочете, щоб він створив. Якщо потрібно обробити конкретне фото, додайте посилання на нього. Зачекайте, поки з’явиться результат.
  5. Щойно зображення з’являться на каналі, можна використовувати (V) та (U), щоб отримати варіації або збільшити масштаб відповідно.
  6. Коли результат задовольняє, можна його завантажити.

Нагадаємо, що раніше ми показували, де міг би побувати президент США Джо Байден, якби приїхав до Переяслава. Кумендні фото – за посиланням.

Оксана Симоненко

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору