Інформатор Переяслав

ВЛАДА

Чи планує Вячеслав Саулко очолювати Переяславську громаду два терміни

Чи думає зараз Вячеслав Саулко про другий термін на посаді голови громади? Журналісти запитали, він відповів.

Чи планує Вячеслав Саулко йти на другий термін на посаду голови Переяславської громади? Цим поцікавились журналісти під час його онлайн-звітування 27 березня. Конкретної відповіді він поки що дати не готовий, однак навіть із тієї, що була, можна зробити певні висновки.

Як передає Інформатор, Вячеслав Саулко наголосив, що мав багато планів, тому заради цього пішов із великого бізнесу (до зайняття посади голови громади керував підприємством “Сімекс Альянс Україна”): “Моє покликання було відновити це місто, зробити дороги, тротуари, парки, благоустрій міста в цілому. Я мріяв про це, хотів бачити наше місто зразковим. Знову ж таки війна багато чого перекреслила. Однак я вірю, що цей рік дасть мені можливість рухатись більш-менш краще. Вознесенський собор, парк Івана Мазепи, Альта – це я точно виконаю, обіцяю, що доведу це до кінця”.

Зізнався, що перші два роки на посаді голови стали для нього періодом становлення: “Багато доводилося дізнаватись нового, багато питань, як діяти в тій чи іншій ситуації, як працювати без грошей, як працювати в умовах, коли вперше утворена громада, а району немає, коли потрібно думати за всю громаду, як забезпечити життя та діяльність в цілому, як працювати, коли настала осінь і ми на межі блекаута, коли наші котельні на межі зупинки. Про що тоді потрібно було думати: про дороги та парки чи щоб надати людям тепло? Тому доводилося працювати над забезпеченням охорони всіх інфраструктурних об’єктів”.

А, власне, на запитання про другий термін відповів так: “Я зараз точно нічого говорити не буду з ряду причин, життя покаже. Зараз у мене завдання втілити в життя ті мрії, які маю. Якщо люди будуть бачити мене на цій посаді, якщо буде відповідне бажання, то, можливо, я і погоджуся”.

До слова, наприкінці 2020 року (це був початок його каденції) під час однієї із пресконференцій ми запитували у Вячеслава Саулка про це ж. Тоді він відповів так: “Я не планую балотуватися, хоча ніколи не можна казати “ніколи”. Тому я стараюся зараз встигнути якомога більше, поспішаю. Хочу за п’ять років зробити великий старт розвитку, щоб потім мій послідовник це все продовжив. Особливо багато планів на 2021 рік, але не хочу їх зараз озвучувати. Бо озвучити – означає пообіцяти, а пообіцяти й не зробити (не все від мене залежить) я не хочу. З весни-літа ви самі все побачите”.

Нагадаємо, що під час цього ж звітування Вячеслав Саулко розповів про те, як ставиться до критики. Деталі – за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору