ГРОШІ

У якому супермаркеті Переяслава купувати вигідніше: актуальні ціни наприкінці березня

У Переяславі працюють супермаркети чотирьох мереж: “АТБ”, “Фора”, “ЕКО-маркет” і “ЛотОК”. Де купувати вигідніше у березні?

Ми знову вирушили на вивчення актуальних цін у супермаркетах Переяслава. Інформатор дізнався актуальні ціни на типовий споживацький кошик наприкінці березня. У нього ввійшли куряче філе, тушка хека, молокосметана, оліякартопля, помідори, огірки, морква, капуста, цибуля, апельсини, лимони, цукордесяток курячих яєць, твердий сир та вершкове масло. У дослідження ми не вносили акційні ціни.

Сир не включили до загальних підрахунків, оскільки не доцільно порівнювати продукцію від різних торгових марок. Апельсини не включили, бо їх немає в одному супермаркеті. Однак ціни на ці товари також повідомляємо.

Вартість апельсинів (1 кг) така:

  • “АТБ” – 51,95
  • “ЛотОК” – 69,90
  • “ЕКО-маркет” – 59,90

Вартість твердого сиру (1 кг) така:

  • “АТБ” – 425,30 (“Пирятин Король Сирів”)
  • “Фора” – 439,93 (“Пирятин Король Сирів”)
  • “ЛотОК” – 410,89 (“Комо Тенеро”)
  • “ЕКО-маркет” – 383,26 (“Пирятин Король Сирів”)

ВИСНОВОК

Найбюджетнішим з нашого переліку стала “Фора” (977,89 грн), за ним йде “ЕКО-маркет” (1005,92), далі – “АТБ” (1022,29). Найвищі ціни у магазині “ЛотОК” (1160,19). Найдоступнішими товарами цього разу виявились картопля, капуста, морква та цукор. Найбільше потрібно заплатити за рибу та м’ясо.

Нагадаємо, що у рубриці “Прості та смачні рецепти” ми радили вам приготувати фунчозу з куркою та овочами. Як саме, дивіться за посиланням.

Яна Малишко

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору