ЖИТТЯ

Загублений котик близько місяця жив біля магазину в Переяславі: зворушлива історія з хепі-ендом

У магазині “Малина” в Переяславі котику надали притулок. Розповідаємо зворушливу історію.

У Переяславі досі існує проблема безпритульних тварин. Комусь із них усміхається вдача – їх забирають додому добрі люди. Інші ж лишаються на вулицях у пошуках кращого життя. Інформатор дізнався історію про одного котика, якому поталанило. Спочатку він отримав тимчасовий притулок у магазині “Малина” на вулиці Богдана Хмельницького, 48, а потім знайшов свою родину.

Адміністраторка магазину Дана Трохименко ініціювала допомогу безпритульному котику. Вона і розповіла, з чого все почалось: “Раніше котик жив у мікрорайоні Спаська Левада, потім перебрався на вулицю Богдана Хмельницького, 32 до “Нової пошти”, де його підгодовували. Після цього прибився до нас. Ми з колегами зробили йому прихисток під магазином із коробки. Прибився на початку березня, а прожив тут близько місяця. Вже думала забирати до себе додому”.

Котику біля магазину жилось досить непогано. Дана розповіла, чим він харчувався та як проводив час: “Ми йому зазвичай купували свіже охолоджене м’ясо. Небайдужі залишали для нього сухий та вологий корм. Дівчата із кав’ярні “Чашка” купували йому навіть лотки для туалету. Ми хотіли залишати котика на ніч в коридорчику при вході в магазин, але він йшов кудись ночувати, а зранку повертався і проводив увесь день з нами. Ми назвали його Чама в честь двох закладів – “Чашка” та “Малина”, – біля яких він жив”.

Кота не просто підгодовували, а й розшукували його господарів. Публікували відповідні оголошення у соцмережах. Зрештою, господарка таки знайшлась. Тоді й стало відомо, що Чама насправді Димок.

“Тиждень тому прийшла жінка, яка побачила моє оголошення у Facebook, та представилась господаркою котика. Сказала, що він загубився ще на Різдво. Додала, що шукала котика скрізь, але зрештою опустила руки. Як сказали колеги, господарка із мікрорайону Андруші”, – зазначила Дана.

У Переяславі до магазину “Малина” прибився котик

Співробітники магазину облаштували йому житло

Котика підгодовували та назвали його Чамою

Прожив Чама біля магазину близько місяця

Нагадаємо, що у Переяславі чоловік збирав гроші собаці на операцію, але тварина її не потребувала. Розслідування шукайте тут.

Нагору