ЖИТТЯ

Жителька Переяслава поскаржилася поліції, що її вдарив колишній чоловік

За добу 18 квітня переяславські поліцейські мали 13 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 18 квітня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 13 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

13:05. Переяслав. Поліції повідомили про ДТП між авто Mitsubishi та Mazda. За цим фактом склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна). 

13:24. Переяслав. Заявниця повідомила, що шахраї зняли з її банківської картки гроші. Від написання заяви вона відмовилась.

17:56. Переяслав. Жінка розповіла, що її вдарив колишній чоловік. Допомоги медиків вона не потребувала. За цим фактом відібрали заяву та пояснення. Правоохоронці проводять перевірку.

21:21. Переяславщина. Заявниця повідомила, що в школі в її дитини викрали телефон. За цією справою поліціянти відібрали заяву та пояснення.

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку) в Лецьках (Циблівська ТГ).

Нагадаємо, що 17 квітня п’яний чоловік їздив у Переяславі на тракторі. Деталі читайте за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору