ГРОШІ

Тендер на будівництво бювету на Борисоглібській площі у Переяславі не відбувся

Що закуповують у Переяславі? Хто виграє тендери? Ми надалі досліджуємо це.

Інформатор дослідив у відкритих ресурсах, які закупівлі оголосили відділи міської ради та підприємства, які працюють на території Переяслава, протягом останніх двох тижнів. Із 7 до 21 квітня оголосили 3 тендери. Також ми дізналися, яка ситуація із раніше оголошеними тендерами.

Прийом пропозицій – із 17 до 25 квітня. Замовник – відділ освіти Переяславської міської ради. На профілактичний медичний огляд 832 працівників закладів освіти у 2023 році передбачили 377 тисяч 482 гривні 30 копійок.

Із 18 до 26 квітня. Замовник – відділ освіти Переяславської міської ради. Щонайбільше 1 мільйон 287 тисяч гривень можуть витратити у міському відділі освіти на 135 тонн кам’яного вугілля та 8 тонн брикетів на вугільній основі. Переможець торгів повинен буде постачати їх до кінця року.

Із 21 до 29 квітня. Замовник – Переяславська БЛІЛ. На тонну білокачанної капусти 2022 року врожаю у лікарні передбачили 23 тисячі гривень. Поставити її мають до 31 травня. Прийом пропозицій на таку ж закупівлю тривав із 5 до 15 квітня. Переможцем визнали ФОП Антропова Артема Вікторовича із Золотоноші, який зробив пропозицію 19 тисяч 990 гривень. Однак її дискваліфікували через невідповідність предмету закупівлі в гарантійному листі.

Яка ж ситуація з іншими торгами, про оголошення яких ми повідомляли два тижні тому.

4 тисячі 700 тонн щебенево-піщаної суміші закупить Переяславське ВУКГ за 1 мільйон 692 тисячі гривень. До 31 травня поставити цей товар має ТОВ “ЕКСПРЕС ТЕХБУД” із Тернополя. Передбачали ж на цю закупівлю 3 мільйони 075 тисяч 003 гривні 25 копійок.

ТОВ “СІЛЬВЕР ГРУПП СТАР” із Києва поставить до 1 червня Переяславській БЛІЛ тонну картоплі врожаю 2022 року. Зробить це за 8 тисяч 200 гривень, знизивши пропозицію від максимальної на 300 гривень.

Тендер на будівництво бювету на території Борисоглібської площі у Переяславі не відбувся через те, що не було пропозицій. Передбачили на це 1 мільйон 971 тисячу 381 гривню 60 копійок. Нагадаємо, що до робіт входить, зокрема, буріння свердловини глибиною 210 метрів, монтаж технологічного обладнання, будівництво альтанки бюветного комплексу та монтаж колонки. Завершити роботи, згідно з проєктом угоди, мали б до 31 серпня.

Нагадаємо, що нещодавно оголосили тендер на ремонт приміщення молодіжного простору “Зустріч”. Деталі – за посиланням.

Підготував Віталій Усик

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору