ЖИТТЯ

Інформатор вихідного дня: фільм “Шалений дівич-вечір” глибший, ніж здається на перший погляд

Фільм “Шалений дівич-вечір” здається веселим, але в ньому є прихований сенс. Чому його варто подивитись?

У рубриці “Інформатор вихідного дня” ми продовжуємо розповідати про цікаві фільми, серіали та книги. Журналістка Інформатора нещодавно подивилась італійський фільм “Шалений дівич-вечір” 2021 року. У ньому йдеться про чотирьох подруг, яких п’ята запросила на дівич-вечір перед весіллям. Але не все так, як здається на перший погляд. Режисером картини став Франческо Аполлоні.

За сюжетом п’ятеро дівчат у дитинстві поклялися бути разом усе життя, але їхні шляхи розійшлися. Через 20 років одна з них збирає разом колишніх подруг. Для цього у неї є відповідна причина – вона виходить заміж. Героїні збираються як слід відсвяткувати дівич-вечір, навіть не підозрюючи, які захоплюючі пригоди їх чекають.

У фільмі знялись актори Лаура Кьятті, Ніна Фотарас, Кіара Франчіні, Адріан Гаєта, Джун Ітікава, Антонія Ліскова, Емма Матільда ​​Ліо, Фабриціо Нарді та Тієрно Тіам. Навряд багато хто із вас чув раніше про цих акторів, але мені сподобалось, як вони передали атмосферу справді розривного дівич-вечору. Кожна дівчина, напевно, хотіла б так відірватись зі своїми подругами, щоб запам’ятати ці відчуття на все життя.

Фільм здається веселим та радісним, але навіть за такими подіями є приховані проблеми, травми та переживання. Скажу відразу, стрічка не про те, чим видається на перший погляд. Можливо, ви переглядаючи її, як і я, вгадуватимете хронологію подій і вважатимете, що він надто банальний. Але згодом знайдете глибокий сенс. Певно, це зрозуміє не кожен, як, наприклад, мій хлопець, з яким ми дивились фільм.

Насправді фільм може бути життєвим, але навряд чи хтось буде заморочуватись над тим, щоб сказати своїм близьким людям важливі речі. Не дивлячись на те, що подруги не спілкувались дуже довго, їм не стало на заваді знову знайти спільні інтереси та провести час захопливо.

Нагадаємо, що у попередньому матеріалі цієї рубрики наша журналістка розповіла про мультфільм “Зоотрополіс”. Читайте тут.

Оксана Симоненко

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.