ЖИТТЯ

На війні загинув снайпер Дмитро Сірик: його поховають у Переяславі

Ще одна гірка звістка з фронту надійшла до Переяслава. Загинув Дмитро Сірик.

24 квітня стало відомо про загибель стрільця-снайпера механізованого батальйону Дмитра Сірика. Він загинув 20 квітня 2023 року. Про це написав у Facebook міський голова Переяслава Вячеслав Саулко, передає Інформатор.

“Від всієї громади я висловлюю найщиріші слова співчуття рідним, побратимам, усім, хто знав та любив, поважав полеглого Героя. Ми пам’ятатимемо тебе, Дмитре. Ми помстимося за кожну нашу втрату. Ми житимемо так, аби не зрадити вашого подвигу і тої високої ціни, яку ви нині кладете за Україну і всіх нас. Вічна пам’ять”, – написав Саулко

У першому відділі Бориспільського РТЦК та СП виданню Переяслав.City повідомили, що Дмитро Сірик народився у 1986 році. Жив у місті Сєвєродонецьк Луганської області. На початку повномасштабного вторгнення разом з родиною виїхав на Івано-Франківщину і був мобілізований Івано-Франківським міським ТЦК та СП. Згодом батьки та дружина захисника перебралися до Переяслава. Рідні прийняли рішення поховати загиблого героя у Переяславі.

Нагадаємо, що 24 квітня у Переяславі попрощались із Героєм Андрієм Блажченком. Він загинув на війні.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору