Відбивні з пекінської капусти – смачна і незвична страва. Спробуйте приготувати.
У класичному розумінні шніцель – це смажена відбивна з м’яса в паніруванні. Але овочевий шніцель з пекінської капусти також можна приготувати смачним та соковитим. Для цього не потрібно багато інгредієнтів та часу. Інформатор розповідає рецепт.
Інгредієнти:
- 1 пекінська капустина середнього розміру
- 100 г панірувальних сухарів
- 1 ч. л. куркуми
- 1 ч. л. меленої паприки
- 1/4 склянки олії
- сіль та дрібка сушеного часнику за смаком
Приготування:
- Капусту наріжте великими кільцями товщиною 3-4 сантиметри та змастіть олією.
- Сухарі перемішайте зі спеціями та покрийте ними капусту з двох боків.
- Пательню добре розігрійте, промастіть олією та викладіть на неї капусту в сухарях.
- Обсмажуйте до хрумкої скоринки.
- Подавати капусту можна з томатним соусом або грецьким йогуртом і кропом.
Вдалося приготувати? Діліться своїми успіхами, публікуючи фото в коментарях на нашому Telegram-каналі.
Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.