ЖИТТЯ

Прості та смачні рецепти: приготуйте шніцель з пекінської капусти

Відбивні з пекінської капусти – смачна і незвична страва. Спробуйте приготувати.

У класичному розумінні шніцель – це смажена відбивна з м’яса в паніруванні. Але овочевий шніцель з пекінської капусти також можна приготувати смачним та соковитим. Для цього не потрібно багато інгредієнтів та часу. Інформатор розповідає рецепт.

Інгредієнти:

  • 1 пекінська капустина середнього розміру
  • 100 г панірувальних сухарів
  • 1 ч. л. куркуми
  • 1 ч. л. меленої паприки
  • 1/4 склянки олії
  • сіль та дрібка сушеного часнику за смаком

Приготування:

  1. Капусту наріжте великими кільцями товщиною 3-4 сантиметри та змастіть олією.
  2. Сухарі перемішайте зі спеціями та покрийте ними капусту з двох боків.
  3. Пательню добре розігрійте, промастіть олією та викладіть на неї капусту в сухарях.
  4. Обсмажуйте до хрумкої скоринки.
  5. Подавати капусту можна з томатним соусом або грецьким йогуртом і кропом.

Вдалося приготувати? Діліться своїми успіхами, публікуючи фото в коментарях на нашому Telegram-каналі.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору