ЖИТТЯ

Біля Переяслава браконьєр наловив сітками 138 карасів та 3 плітки: його затримала поліція

За добу 25 квітня переяславські поліцейські мали 17 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 25 квітня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 17 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

8:04. Переяслав. На Канівському водосховищі правоохоронці затримали браконьєра, який виловлював рибу сітками. У чоловіка вилучили 138 карасів, 3 плітки, дві сітки та гумові чоботи. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за статтею 249 (Незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом, якщо воно заподіяло істотну шкоду).

8:19. Переяслав. Заявниця повідомила, що їй зателефонували невідомі та сказали, що потрібно надіслати гроші, інакше її доньку посадять до в’язниці. На картку шахраїв жінка надіслала 6 тисяч гривень. За цим фактом правоохоронці проводять перевірку.

15:35. Переяславське (Студениківська ТГ). Заявниця повідомила, що днями хтось вибив двері до її будинку, порушив порядок речей. За цим фактом поліціянти проводять перевірку.

18:23. Переяслав. Жінка поскаржилася, що підлітки кидають на її подвір’я каміння. За цим фактом правоохоронці відібрали заяву та пояснення.

26 квітня, 0:03. Соснова (Студениківська ТГ). Заявниця повідомила, що чоловік у стані алкогольного сп’яніння намагався її задушити. За цією справою поліціянти проводять перевірку.

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку) у Переяславському (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що раніше у Переяславі жінка надіслала шахраям понад 9 тисяч гривень. Деталі дізнавайтесь тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору