ЖИТТЯ

Жителі Переяславщини 30 квітня активно скаржилися на шахраїв: що сталося

За добу 30 квітня переяславські поліцейські мали 17 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 30 квітня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 17 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

11:34. Пристроми (Студениківська ТГ). Заявниця повідомила, що їй зателефонували невідомі, які представилися працівниками банку та попросили змінити пароль картки. Запідозрила, що це шахраї, до поліції звернулась для інформування.

11:48. Переяслав. Жінка повідомила, що їй зателефонували та сказали, що “її номер є виграшним”. Вона розповіла свої особисті дані, а тепер не може перевірити баланс картки.

15:35. Дівички (Дівичківська ТГ). Заявник повідомив поліції, що з його банківської карти зняли 51 тисячу гривень.

16:52. Переяслав. Заявниця повідомила, що її сторінку в Instagram зламали та просять від її імені у знайомих надіслати гроші.

17:23. Переяслав. Жінка поскаржилась, що наглядно відомі люди погрожували їй, що підпалять будинок покійного батька. Справу передали на розгляд дільничому.

18:18. Переяслав. Поліції повідомили, що із супермаркету жінка двічі за добу викрала товар на 264 та 227 гривень. Справу передали на розгляд карного розшуку.

21:14. Переяслав. Заявниця повідомила, що акаунт її знайомої в Instagram зламали. Зазначила, що отримала, мовляв, від неї повідомлення про фінансову допомогу на лікування після ДТП.

Нагадаємо, що 28 квітня на Переяславщині чоловік намагався вкоротити собі віку. Деталі дізнавайтесь тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору