ЖИТТЯ

Леон, Любомир, Роберт – так у квітні називали малюків на Переяславщині

У квітні на Переяславщині одружилися 28 пар та народилося 20 немовлят. Детальна статистика народжуваності, смертності, а також найпоширеніші імена для дітей.

Із 1 по 30 квітні у Переяславі народилося 20 немовлят, з яких 14 хлопчиків та 6 дівчаток (рік тому у квітні народилось 29 дітей). Найпоширеніших імен для дівчаток не було, адже всі були різні, не повторювались, для хлопчиків – Давід. Були й рідкісні імена, серед них – Леон, Любомир, Роберт. Про це Інформатору розповіла начальниця відділу ДРАЦС у Переяславі Вікторія Литовченко.

За цей період шлюб уклали 28 пар (торік у цьому ж місяці було 41). Наймолодшими нареченими стали чоловік 2004 р.н. та дружина 2005 р.н., а найстаршими – чоловік 1965 р.н. та дружина 1973 р.н. Найбільша різниця у віці серед одружених пар – 12 років (наречений 1992 р.н. та наречена 1980 р.н.). Розірвала шлюб одна пара. Змін прізвищ та імен не було.

Минулого місяця зареєстрували 74 смерті (34 чоловіків та 40 жінок). Найстаршою з померлих у Переяславі була 87-річна жінка, а наймолодшим – 36-річний чоловік. На території колишнього Переяслав-Хмельницького району найстаршою померлою була 96-річна жінка, а наймолодшим – 41-річний чоловік. Торік у квітні смертей було на 24 більше.

Нагадаємо, що 7-річний хлопчик із Переяслава міг померти після операції, лікарку, яка залишила в його тілі серветку, судитимуть. Деталі – за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору