ЖИТТЯ

Олександра Яковенка із Переяслава відзначили нагрудним знаком “Золотий хрест” від Залужного

Олександра Яковенка із Переяслава відзначили нагрудним знаком “Золотий хрест”. Що це за нагорода?

Олександра Яковенка із Переяслава відзначили нагрудним знаком Головнокомандувача Збройних Сил України “Золотий хрест”. Відповідний наказ Валерій Залужний підписав 10 квітня цього року. Про це повідомили на сайті міськради Переяслава, передає Інформатор.

“Вітаю з нагородою свого любимого і найдорожчого синулічку Олександра Яковенка! Бажаю скорішої Перемоги! Хай завжди над вами буде чисте і мирне небо України!” – написала мати військового Раїса Яковенко на своїй сторінці у Facebook.

Нагрудним знаком “Золотий хрест” нагороджуються особи рядового і сержантського (старшинського) складу Збройних Сил України за успішне виконання бойових завдань, високі показники у бойовій підготовці, бездоганне несення бойового чергування, вартової (внутрішньої) служби у повсякденній діяльності. Ним можуть нагороджувати повторно, при чому загальна кількість нагороджень не має перевищувати трьох разів.

Нагадаємо, що Дмитра Орловського з Переяславщини посмертно відзначили орденом “За мужність” ІІІ ступеня. Деталі – за посиланням.

Фото із Facebook-сторінки Олександра Яковенка

Нагору