ЖИТТЯ

Погода на 3 травня: у Переяславі стане ще тепліше

У Переяславі буде хмарно з проясненнями. Максимальна температура – 19 градусів тепла.

У середу, 3 травня, у Переяславі буде хмарно з проясненнями. Опадів синоптики не прогнозують. Мінімальна температура повітря буде вночі та вранці – 9 градусів тепла. Максимальна вдень та ввечері – 19 градусів вище нуля. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на sinoptik.

Швидкість вітру – 3-5 м/с. Вологість повітря коливатиметься між 34 та 71 відсотком протягом доби. Тривалість дня 3 травня– 14 годин 48 хвилин. Завтра день буде довшим на 3 хвилини, ніж сьогоднішній. Світанок настане о 5:24, а захід – о 20:17.

Цікаво, що максимальну температуру цього дня зафіксували у 1934 році – 28,8 градуса тепла, а найнижчу в 1935 та 1965-му – 0,8 градуса морозу.

Народні прикмети:

3 травня відзначають день пам’яті Федора Трихіни. З давніх часів існує традиція у цей день поминати своїх померлих родичів і відвідувати кладовища. Спостерігаючи за погодою, наші пращури помітили, що дощ у цей день віщує хороший врожай.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору