ЖИТТЯ

Російські війська вночі 3 травня атакували Україну дронами-камікадзе: які наслідки на Київщині та в інших регіонах

Росія завдала чергової атаки з повітря по Україні. Яка ситуація на Київщині?

Третьої атаки з повітря за останні шість днів завдали російські війська по території України. Вночі 3 травня випустили 26 ударних дронів Shahed, 21 із них збили сили ППО. Безпілотники летіли із північного напрямку (Брянська область) та з півдня – східне узбережжя Азовського моря. Про це повідомили у командуванні повітряних сил ЗСУ, передає Інформатор.

За попередньою інформацією начальника Київської міської військової адміністрації Сергія Попка, у повітряному просторі столиці збили усі ворожі цілі. У Київській області працювала ППО. “Дані оперативного зведення на цей момент – без жертв та руйнувань. Інформація уточнюється. Силам протиповітряної оборони щира подяка за відмінну, професійну службу! Ви вкотре врятували життя киян та інфраструктуру міста”, – написав Попко.

  • Також зараз відомо, що у Дніпропетровській області збили 7 дронів. Є пошкодження адмінбудівлі. Сталася пожежа, яку рятувальники вже загасили. Наслідки ще уточнюють.
  • У Миколаївській області Shahed влучив у приватний будинок на території населеного пункту Куцурубської громади, виникла пожежа. Пожежу вже ліквідували, постраждалих немає. Другий дрон, який випустили росіяни по Миколаївщині, збили сили ППО.
  • Також зафіксували влучання трьох БПЛА у нафтобазу в Кропивницькому. Без жертв. Інформацію про пошкодження уточнюють.

Нагадаємо, що вночі 1 травня російські війська завдали ракетної атаки по території України. Сили ППО збили 15 із 18 крилатих ракет.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишетесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору