ЖИТТЯ

Куди цього тижня можна сходити на Переяславщині: афіша подій на 3-7 травня

Танці, пісні та благодійність. Як цікаво провести будні на Переяславщині?

Цього тижня на жителів Переяславщини чекають яскраві та цікаві заходи. Можна буде завітати на благодійний концерт або концерт до Міжнародного дня танцю. А також насолодитись сучасною музикою від гурту “Sunshine band” або ж народною від аматорського ансамблю української пісні “Веселка”. Інформатор зібрав актуальні анонси.

БЛАГОДІЙНИЙ КОНЦЕРТ

Де: село Стовп’яги (Дівичківська ТГ), будинок культури

Коли: 3 травня, 18:00

Ціна: безкоштовно

Всі охочі можуть завітати на благодійний концерт для підтримки 43-ї окремої артилерійської бригади ім. Гетьмана Тараса Трясила. Захід можливий за сприяння Університет Григорія Сковороди в Переяславі. Виступлять Євгеній Карабанов, Мирослава Мельник та Анастасія Петрова. Будь-яка добровільна пожертва буде доречною.

КОНЦЕРТНА ПРОГРАМА ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ТАНЦЮ

Де:  Переяславський центр культури та мистецтв (другий корпус)

Коли: 5 травня, 17:00

Ціна: безкоштовно

Музика, запальні танці та приємна атмосфера. Вже у цю п’ятницю пропонуємо вам завітати на феєричну концертну програму до Міжнародного дня танцю за участі хореографічних колективів Переяслава.

ВЕЧІР СУЧАСНОЇ МУЗИКИ

Де: Переяслав, парк імені Тараса Шевченка

Коли: 6 травня, 18:00

Ціна: безкоштовно

Зараз важко обійтися без музики, вона лікує душу. У суботу ввечері маєте змогу прийти на вечір сучасної музики за участі вокально-інструментального ансамблю “Sunshine band” з Валерієм Маяковським, Юрієм Лебединцем, Романом Мотузком, Лідією Ющишиною та Миколою Гриценком.

КОНЦЕРТНА ПРОГРАМА “З УКРАЇНОЮ В СЕРЦІ”

Де: Переяслав, клуб мікрорайону Борисівка.

Коли: 7 травня, 16:00

Ціна: безкоштовно

Можна також завітати на концертну програму від народного аматорського ансамблю української пісні “Веселка” та насолодитись звучанням українських пісень. Під час заходу збиратимуть кошти на потреби ЗСУ.

Нагадаємо, що у квітні новонароджених на Переяславщині називали досить рідкісними іменами. Якими саме, дізнавайтесь за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору