ЖИТТЯ

Стрічка із фото почала по-травневому квітнути: що публікують в Instagram жителі Переяслава

Що публікували переяславці в Instagram цього тижня? Дивіться чергову добірку фото.

Цього тижня переяславці публікували в Instagram різноманітні й дуже гарні фото. У стрічці з’явилось багато фото з бузком. Чимало містян з настанням тепла їдуть на природу, тож і звідти світлин вистачає. А як же не сфотографуватися із найріднішими? Інформатор покаже найкращі публікації.

На початку травня почав квітнути бузок. Ці квіти притягують своїм неймовірним запахом та красою. Ви ще можете встигнути зробити фото з ними.

@vashchenko_kira

@lytvyn.k

@swqshqx_ss

@mykhniiuk

Люди майже щодня можуть бачити неймовірне природне явище – захід сонця. Так і хочеться у цей момент зробити атмосферне фото.

@__vovan17_

@dasha_veselska

Сімейні світлини додають теплоти та гармонії у стрічку Instagram. Родина – це найцінніше, що є у житті.

@trusya_11

@nina_viktorovna04

@m_palatna

У травні стало значно тепліше – можна вибратись на природу. Там можна відпочити від міського шуму та насолодитись природою. А ще – зробити фото для своїх соцмереж.

@ssonya_vi

@k_ruzhanovskaya

Навесні почали квітнути й тішити красою чимало дерев. Біля них можна зробити гарні фото, чим і займаються деякі переяславки.

@q.polexx_

@kalantaievska.lesia

@_bussynkaa_69

Нагадаємо, що у 5 травня у Переяславі провели концерт до Міжнародного дня танцю. Як це було та чим дивували артисти, дізнавайтесь тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору