ЖИТТЯ

Яку марку випустить “Укрпошта” до Дня захисту дітей: українці зробили свій вибір

Українці обрали поштову марку до Дня захисту дітей. Перше місце посіла “Найзаповітніша мрія”.

Понад 457 тисяч українців взяли участь в опитуванні щодо ескізу нової марки “Укрпошти”, присвяченої Дню захисту дітей, в застосунку “Дія”, ще 11 тисяч 450 людей проголосували на сторінках “Укрпошти” та Ігоря Смілянського в соцмережах. Найбільше голосів отримала робота “Найзаповітніша мрія”. Про це повідомила пресслужба Міністерства цифрової трансформації, передає Інформатор.

У “Дії” поділилися результатами голосування:

  1. Найзаповітніша мрія – 218 969 голосів
  2. Все буде Україна – 56 505 голосів
  3. Жовто-блакитні мрії – 49 404 голосів
  4. Щастя – це бути вдома – 48 988 голосів
  5. Голуб миру – 43 012 голосів
  6. По дорозі в майбутнє – 34 750 голосів
  7. Планета Україна – 17 177 голосів

Враховуючи тисячі коментарів, які підтримали інших наших учасників (а нагадую, тут всі художники – це діти), окрім роботи-переможця, у поштовому випуску “Діти Перемоги малюють Україну майбутнього” ми додатково надрукуємо найбільш рейтингові дитячі роботи фінального голосування”, – написав генеральний директор “Укрпошти” Ігор Смілянський.

У Мінцифрі розповіли, що поштовий блок “Діти перемоги малюють Україну майбутнього” буде в продажу вже 1 червня.

Найзаповітніша мрія

Нагадаємо, що у Переяславі під час війни повноцінно працює музей “Заповіту” Тараса Шевченка. Чим він живе зараз, дізнавайтесь у відеосюжеті. 

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору