ЖИТТЯ

Автомобіль у паркані та шахрайство в інтернеті: як минуло 8 травня для поліції Переяслава

За добу 8 травня переяславські поліцейські мали 11 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 8 травня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 11 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

14:22. Переяслав. Жінка повідомила, що у її паркан в’їхав автомобіль знайомого чоловіка. Згодом надійшла заява про нерозгляд ситуації, оскільки матеріальні збитки їй відшкодували.

14:54. Переяслав. Поліції надійшло повідомлення від працівника податкової служби, що в магазині продають тютюнові товари без марок акцизного податку. За цією справою правоохоронці проводять перевірку.

17:50. Переяслав. Заявник повідомив, що з його банківської картки невідомі зняли 5 тисяч 531 гривню. За цим фактом поліціянти проводять перевірку.

18:09. Світанок (Циблівська ТГ). Чоловік повідомив, що в інтернеті замовив товар та перерахував 3 тисячі 300 гривень, але його так і не отримав. Звернувся для інформування.

19:52. Переяслав. Заявник повідомив, що у нього виник конфлікт з п’яним невідомим йому чоловіком. Коли правоохоронці прибули на місце події, від написання заяви чоловік відмовився, претензій вже не мав.

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі та Циблях (Циблівська ТГ).

Нагадаємо, що 6 травня у Переяславі мотоцикліст врізався в автомобіль та потрапив до лікарні. Деталі дізнавайтесь тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору