ЖИТТЯ

У Переяславі один чоловік вистрибнув із вікна, а інший – порізав вени

За добу 11 травня переяславські поліцейські мали 29 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 11 травня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 29 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

10:53. Переяслав. Заявниця повідомила, що біля музею просто неба зникла дерев’яна будівля. За цим фактом правоохоронці проводять перевірку.

11:40. Циблі (Циблівська ТГ). Жінка поскаржилася, що з її банківської картки хтось зняв 16 тисяч 318 гривень. За цим фактом поліціянти відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 190 (Шахрайство, вчинене у великих розмірах, або шляхом незаконних операцій з використанням електронно-обчислювальної техніки).

13:55. Переяслав. Надійшло повідомлення, що в супермаркеті на камерах відеонагляду виявили, що жінка чотири рази раніше викрадала товар. Цього дня намагалася здійснити крадіжку на 200 гривень. За цим фактом поліціянти проводять перевірку.

15:15. Дівички (Дівичківська ТГ). Водій вантажівки повідомив, що у нього виник конфлікт із замовниками, які відмовляються сплачувати за товар, стверджують, що його вже оплатили. За цим фактом триває перевірка.

19:38. Переяслав. Поліції повідомили, що чоловік 1976 р.н. “вистрибнув з вікна першого поверху”, внаслідок чого отримав перелом обох ніг. Його госпіталізували до лікарні. Згодом стало відомо, що це трапилось з власної необережності чоловіка.

19:44. Переяслав. Медики повідомили, що чоловік 2001 р.н. порізав собі вени, його госпіталізували. Надійшла заява про нерозгляд ситуації, оскільки тілесні ушкодження він отримав з власної необережності.

20:22. Переяслав. Надійшло повідомили про ДТП. Неповнолітній впав із мопеда. У нього – переломи стегна та ключиці, закрита черепно-мозкова травма. Зараз він у лікарні “Охматдит”. Правоохоронці проводять перевірку.

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку) у Строкові (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що 10 травня у Переяславі син погрожував убити матір. Деталі дізнавайтесь тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору