ЖИТТЯ

У Переяславі син погрожував убити матір: вона викликала поліцію

За добу 10 травня переяславські поліцейські мали 29 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 10 травня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 29 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

8:41. Переяслав. Жінка поскаржилася поліції, що буянить та хапається за ножа її син. Від учасників події відібрали заяву та пояснення. Триває перевірка.

10:12. Семенівка (Студениківська ТГ). Заявниця повідомила, що приїхала до мами похилого віку, але вона зникла. Згодом жінка повернулася додому, жертвою злочину не стала.

10:32. Переяслав. Поліції повідомили, що протягом ночі із телефонної каналізації хтось викрав два кабелі. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка, вчинена у великих розмірах чи в умовах воєнного або надзвичайного стану).

11:56. Переяслав. Надійшло повідомлення, що протягом кількох тижнів у супермаркеті зафіксували три крадіжки продуктів на 430, 532 та 416 гривень. За цими справами відкрили кримінальні провадження за ч. 4 ст. 185.

14:53. Переяслав. Чоловік розповів, що його сторінку в Telegram зламали та від його імені знайомим надходять повідомлення з проханням позичити гроші. До поліції звернувся для інформування.

15:11. Переяслав. Жінка повідомила, що син з ножем погрожує її вбити. За цим фактом правоохоронці відібрали матеріали та проводять перевірку.

15:22. Переяслав. Поліції надійшло повідомлення, що авто Nissan в’їхало в огорожу. За цим фактом склали адміністративний протокол за статтею 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції).

17:06. Переяслав. Патрульні зупинили авто Daewoo Lanos під керуванням чоловіка із Цибель (Циблівська ТГ). Виявилось, що воно перебуває у розшуку як викрадене. Автомобіль передали слідчим.

17:07. Вінинці (Циблівська ТГ). Патрульні зупинили чоловіка 1993 р.н., у якого виявили 5 грамів конопель. Відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

17:21. Переяслав. Поліції повідомили, що автомобіль Renault Duster порушував ПДР – їхав велосипедною доріжкою. Прибувши на місце події, порушника не виявили.

Нагадаємо, що 9 травня на пішохідному переході у Переяславі авто збило жінку. Деталі дізнавайтесь тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору