ЖИТТЯ

ДТП на Переяславщині: на пішохідному переході авто збило жінку, в лікарні помер мотоцикліст

За добу 9 травня переяславські поліцейські мали 11 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 9 травня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 11 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

14:58. Харківці (Переяславська ТГ). Заявниця поскаржилася, що її побив п’яний чоловік. Від госпіталізації відмовилася. За цим фактом поліціянти проводять перевірку.

15:06. Переяслав. Поліції повідомили про ДТП. Жінка 1994 р.н., керуючи автомобілем Suzuki, наїхала на переяславку 1981 р.н., яка переходила дорогу на пішохідному переході. Внаслідок ДТП у постраждалої – перелом лівого передпліччя. Її госпіталізували до переяславської лікарні.

15:28. Переяслав. Заявниця повідомила, що невідомий їй чоловік переліз через паркан та стукає у двері. За цим фактом триває перевірка.

18:39. Переяслав. Жінка поскаржилася поліції, що на неї через соцмережі здійснюють психологічний тиск: “пишуть боти”, має підозрюваного. Звернулася для консультації, наряду не потребувала.

19:41. Переяслав. Поліції повідомили про смерть у лікарні чоловіка 1988 р.н. 24 березня він потрапив у ДТП у Дем’янцях (Переяславська ТГ) на вулиці Центральній. Його мотоцикл врізався у навантажувач. Поліцейські тоді встановили, що житель Переяслава 1988 р.н., керуючи мотоциклом Shineray не врахував визначеної швидкості руху, дистанції та дорожньої обстановки і виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з навантажувачем Dieci. У результаті ДТП водій мотоцикла отримав тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості: струс головного мозку, закриту черепно-мозкову травму, закриту травму грудної клітини, перелом шийного відділу хребта. Його доставили до реанімації, перебував у комі.

10 травня, 1:03. Семенівка (Студениківська ТГ). Поліції повідомили, що чоловік 2003 р.н. потрапив у ДТП на авто “Нива”. За попереднім діагнозом, він отримав закриту черепно-мозкову травму і травму грудної клітини. Його госпіталізували до лікарні Борисполя. Обставини події наразі невідомі.

Нагадаємо, що 8 травня у Переяславі автомобіль в’їхав у паркан. Деталі дізнавайтесь тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору