ЖИТТЯ

Як провести вихідні на Переяславщині: афіша подій на 12-15 травня

На Переяславщині найближчими днями влаштують різноманітні заходи. Куди можна сходити?

Найближчими днями на Переяславщині планують провести різні цікаві заходи. Ви можете завітати на відкриття виставки місцевих художників або на благодійний концерт на підтримку ЗСУ. Також можна відвідати захопливий тренінг про здоров’я людини. Інформатор зібрав актуальні анонси на 12-15 травня.

ТРЕНІНГ про ЗДОРОВ’Я ЛЮДИНИ

Де: Переяславський центр культури та мистецтв (перший корпус)

Коли: 12 травня, 14:00

Ціна: безкоштовно

Пропонуємо відвідати пізнавальний тренінг, де ви дізнаєтесь багато цікаво про репродуктивне здоров’я людини та ризики для нього. Тренінг актуальний як для дітей, так і для дорослих.

ВИСТАВКА “STREAM”

Де: Переяславський центр культури та мистецтв (мистецька галерея у першому корпусі)

Коли: 12 травня, 16:00

Ціна: безкоштовно

Запрошуємо на відкриття виставки художників Романа Мотузка, Олександра Суся, Миколи Плєхова, Дмитра Савелюка та Романа Кірпи.

Як правило, стрімом називають трансляції в реальному часі або записі. Цей формат допускає наявність чіткого сценарію або будується в залежності від розвитку події, або ж не має конкретного плану. Часто на стрімі є елементи живого спілкування між ведучим і глядачами. Все, що існує до чи після трансляції, є ілюзорним. “Картина” – по суті, є паузою цього моменту, де концентровані всі важливі емоції, думки художника. Виставка є провідником передачі інформації від художника до глядача, “трансляція моменту”.

БЛАГОДІЙНИЙ КОНЦЕРТ ГУРТУ “ЕРІДОН” 

Де: Дівички (Дівичківська ТГ), сільський будинок культури

Коли: 12 травня, 18:00

Ціна: безкоштовно або будь-який донат

Завітайте на благодійний концерт за участі талановитого гурту “Ерідон”. Він засвідчить піснями, що світ прекрасний кожної миті. Насолодіться приємною атмосферою та долучіться до благодійної справи.

СМАЧНА СУБОТА В ПЕРЕЯСЛАВІ

Де: Музей народної архітектури та побуту Середньої Наддніпрянщини

Коли: 13 травня, 12:00

Ціна: Вхідний квиток у музей: дорослим – 120 грн, дітям – 60 грн, студентам/пенсіонерам – 60 грн

У музеї просто неба часто відзначають різні традиційні свята та проводять цікаві конкурси. Цієї суботи маєте можливість почастуватися смачненьким, відвідати майстер-класи та пофотографуватися біля красивих фотозон.

КІНОВЕЧІР

Де: Переяслав, вулиця Сковороди, 42

Коли: 13 травня, 16:00

Ціна: безкоштовно

Молодіжний простір “Зустріч” запрошує підлітків провести вечір суботи у приємній атмосфері, переглядаючи фільм. Ви зможете почастуватись чаєм та смаколиками, познайомитись з новими друзями та просто відпочити.

КОНЦЕРт “ЗА ВСЕ, ЩО МАЮ, ДЯКУЮ ТОБІ”

Де: Вовчків (Переяславська ТГ), сільський будинок культури

Коли: 14 травня, 15:00

Ціна: безкоштовно

Цієї неділі у вас є можливість завітати на концертну програму за участі тріо “Дівчата” та любительського об’єднання “Творчі”.

МАЙСТЕР-КЛАСИ

Де: Приміщення фондів НІЕЗ “Переяслав”, вулиця Шевченка, 6

Коли: 15-17 травня, з 10:00 до 16:00

Ціна: безкоштовно. Попередній запис за телефоном (066)177-70-28

НІЕЗ “Переяслав” запрошує на майстер-класи з виготовлення вітрячка, хатнього оберега, прикраси-магніта, прикраси із солоного тіста (хатинка, пташка) та композицій “чарівне деревце”, “літній букет”, “зайчик”, “веселе курчатко”.

Нагадаємо, що раніше ми розповідали, як Переяслав прийняв переселенку із Лисичанська Оксану Александрову. Інтерв’ю читайте тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору