ЖИТТЯ

У Переяславі чоловік викрав на роботі цукор, а жінку ошукали на понад 17 тисяч гривень

За добу 15 травня переяславські поліцейські мали 18 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 15 травня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 18 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

10:15. Переяслав. Заявниця повідомила, що з її банківської карти зняли 1 тисячу 497 гривень 75 копійок. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 190 (Шахрайство, вчинене у великих розмірах, або шляхом незаконних операцій з використанням електронно-обчислювальної техніки). 

12:10. Переяслав. Чоловік повідомив, що замовив доставку риби на 5 тисяч гривень. Після оплати продавці вимкнули телефон, а рибу не доставили. Згодом заявник сповістив, що спрямував своє повідомлення до кіберполіції.

12:13. Переяслав. Чоловік розповів, що йому у Viber написали щодо покупки його велосипеда через сайт “ОЛХ”. Він перейшов за наданим у повідомленні посиланням, ввів особисті дані та втратив 6 тисяч 232 гривні 90 копійок. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 190.

15:19. Переяслав. Заявниця поскаржилася, шо шахрайка заволоділа її 17 тисячами 800 гривнями. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 (Заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою (шахрайство).

15:45. Переяслав. Заявник повідомив, що його працівник викрав цукор на робочому місці. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка, вчинена у великих розмірах чи в умовах воєнного або надзвичайного стану). 

Нагадаємо, що 14 травня на Переяславщині біля бару один чоловік вдарив іншого ножем. Деталі дізнавайтесь тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber1.

Нагору