ЖИТТЯ

У Переяславі демонтують підприємницькі споруди вздовж Альти

У Переяславі демонтують 10 споруд вздовж річки Альта. Навіщо?

На засіданні виконкому міськради Переяслава 16 травня розглянули питання “Про демонтаж тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності, встановлених без належних дозвільних документів на земельній ділянці, що перебуває в постійному користуванні КП “Переяславський міський ринок” на вулиці Шкільній вздовж річки Альта”. Про це повідомляє Інформатор.

Демонтують 10 таких споруд задля реалізації проєкту “Капітальний ремонт водойми шляхом очищення донних мулових відкладів з метою захисту території від підтоплення в районі вулиць Шкільна – Богдана Хмельницького”. Споруди створюють перешкоду для виконання робіт з реконструкції дороги на вулиці Шкільній та для очищення Альти.

До 22 травня директор “Переяславського міського ринку” Едуард Куклер має забезпечити добровільний демонтаж тимчасових споруд їхніми власниками. Їх, за словами головного архітектора Петра Пурденка, про це попереджали кілька разів протягом останніх років. Якщо споруди не демонтують добровільно, ВУКГ проведе демонтаж у 5-денний термін з 23 травня.

Нагадаємо, що на Переяславщині встановлять меморіальні дошки двом загиблим на війні Героям. Деталі – тут.

Яна Малишко

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору