ЖИТТЯ

“Укрпошта” випустила аудіолистівки з історіями військових та волонтерів

“Укрпошта” презентувала аудіолистівки, що “говорять” голосами військових і волонтерів. Таким чином збирають гроші на ЗСУ.

“Укрпошта” презентувала серію благодійних аудіолистівок, що “говорять” голосами сучасних українських героїв, які стали символами боротьби на військовому, волонтерському, медичному, економічному та інформаційному фронтах. Проєкт складається з 12 листівок, кожна з яких містить QR-код, який веде на аудіо з історією. Кожна листівка має тираж 10 тисяч штук. Весь прибуток з продажу спрямують на закупівлю дронів для Збройних сил України. Про це повідомили на сайті “Укрпошти”, передає Інформатор.

Основою ідеї проєкту стали столітні адаптовані слова Тараса Шевченка “Борітеся – вже поборюєте”. Тут, зокрема, зібрані історії волонтерки Тати Кеплер, яка з початку повномасштабного вторгнення разом зі своєю командою об’їздила близько сотні населених пунктів; відомого всім пілота-винищувача, майора повітряних сил ЗСУ Вадима Ворошилова “Karaya”, який знищив 5 ворожих дронів на Вінниччині, відвівши від міста свій літак; військового Олександра Будька з позивним “Терен”, який внаслідок влучення російського снаряду втратив обидві ноги і зараз готується брати участь у спеціальних змаганнях для військових; голосу “Азовсталі” Катерини Поліщук “Пташка”, яка, обороняючи Маріуполь, потрапила у полон та не зламалася.

Придбати “Листівки Героїв” із зображенням героїв можна у центральних відділеннях “Укрпошти” в обласних центрах та на сайті. Вартість листівки – 40 грн.

Нагадаємо, що українці обрали поштову марку до Дня захисту дітей. Перше місце посіла “Найзаповітніша мрія“.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору