ЖИТТЯ

На Переяславщині жінка знайшла у посилці гранату: що встановили піротехніки

За добу 16 травня переяславські поліцейські мали 24 виклики. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 16 травня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 24 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

10:34. Велика Каратуль (Переяславська ТГ). Жінка повідомила, що знайшла у посилці гранату. На місце події викликали піротехніків. Встановили, що в посилці була одна імітаційно-тренувальна граната з піротехнічним ефектом ПІРО-5. За цим фактом проводять перевірку.

13:42. Дівички (Дівичківська ТГ). Працівники поліції виявили у жителя села Ліпляве Черкаської області 5 грамів конопель. Відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

15:19. Переяслав. Поліції повідомили про ДТП між авто Renault Scenic та Toyota Prado. Ніхто не постраждав. За цим фактом склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

17:42. Чопилки (Ташанська ТГ). Жінка поскаржилася, що її п’яний сусід на авто врізався в металеву хвіртку. Сказала, що на ній лишилась фарба від автомобіля. Сам чоловік свою причетність до ситуації не визнає. За цим фактом правоохоронці проводять перевірку.

18:22. Переяслав. Жінка повідомила, що їй телефонують шахраї та намагаються дізнатися реквізити банківської картки. Звернулась до поліції для інформування.

19:34. Переяслав. Поліції повідомили, що мотоцикліст збив жінку. Її госпіталізували для точного діагнозу.

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі та Переяславському (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що 15 травня у Переяславі чоловік викрав на роботі цукор, а жінку ошукали на понад 17 тисяч гривень. Деталі дізнавайтесь тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору