ЖИТТЯ

На Переяславщині понад місяць тому зник чоловік: його розшукує поліція

На Переяславщині зник чоловік. Його розшукує поліція.

16 травня поліції надійшло повідомлення від чоловіка про зникнення його 46-річного брата Віталія Федя, жителя села Семенівка (Студениківська ТГ). 7 квітня той пішов з дому у невідомому напрямку та до теперішнього часу не повернувся. Брат намагався розшукати самостійно, але не зміг. Чоловіка перед зникненням ніхто не бачив, раніше він вже зникав. Про це Інформатору повідомили у відділі поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП.

Зниклого розшукує поліція Переяславщини.

ПРИКМЕТИ: зріст – 160-165 см, худорлявий, світле русяве коротке волосся, має шрам на носі та великий на животі, відрізані пальці на ногах.

ОДЯГНУТИЙ: сині джинсові штани, зелена жилетка.

Якщо ви володієте будь-якою інформацією про місцезнаходження чоловіка, віддразу повідомляйте на спецлінію “102” або до відділу №1 Бориспільського РУП за телефонами (066)256-70-58 або (04567) 5-13-41.

Нагадаємо, що у Переяславі 16 травня провели в останню путь військовослужбовця Сергія Слизького. Репортаж – за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору