ЖИТТЯ

На Переяславщині із складу викрали зерна на понад сто тисяч гривень

За добу 17 травня переяславські поліцейські мали 15 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 17 травня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 15 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

09:56. Гайшин (Переяславська ТГ). Чоловік повідомив, що вночі із складу невідомі викрали зерно на суму понад  100 000 тисяч гривень. За цією справою правоохоронці проводять перевірку.

16:35. Переяслав. Заявник повідомив, що водій авто Skoda Octavia в’їхав в його авто, покинув місце події та втік. Згодом надійшла заява про нерозгляд ситуації.

19:12. Переяслав. Поліції надійшло повідомлення, що в супермаркеті жінка викрала продукти харчування на 151,90 гривень. За цим фактом поліціянти проводять перевірку.

22:23. Єрківці (Дівичківська ТГ). Заявник повідомив, що в центрі села на нього та товаришів кидається чоловік з ножем. Відомо, що факт хуліганства не підтвердився.

22:41. Переяслав. Жінка повідомила, що зробила замовлення в Instagram та внесла за нього передплату 1252 гривні. До цих пір товар їй так і не відправили. За цим фактом проводять перевірку.

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі.

Нагадаємо, що 16 травня у Переяславі на Переяславщині жінка знайшла у посилці гранату. Деталі дізнавайтесь тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору