ЖИТТЯ

Погода на 25 травня: у Переяславі буде 26 градусів

У Переяславі буде сонячно. Максимальна температура – 26 градусів.

У четвер, 25 травня, у Переяславі буде сонячно. Мінімальна температура повітря буде вранці – 14 градусів тепла. Максимальна після обіду – 26 градусів вище нуля. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на sinoptik.

Швидкість вітру – 2-4 м/с. Вологість повітря коливатиметься між 47 та 86 відсотками протягом доби. Тривалість дня 25 травня – 15 годин 50 хвилин. Завтра день буде довшим на 3 хвилини, ніж сьогоднішній. Світанок настане о 4:56, а захід – о 20:46.

Цікаво, що максимальну температуру цього дня зафіксували у 2007-му – 30,7 градуса тепла, а найнижчу в 1909-му – 2,6 градуса морозу.

Народні прикмети:

У цей день вшановують пам’ять святителя Єпіфанія, архієпископа Кіпрського. Єпіфаній відомий як видатний церковний учитель і чудотворець. У давні часи помітили: якщо на Єпіфанія ранок у червоному кожусі (червоне небо під час сходу сонця), то літо буде сухим, пожежонебезпечним.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору