Інформатор Переяслав

ГРОШІ

Із бюджету Переяслава виділили гроші для потреб військових та рятувальників

Понад мільйон гривень передбачили із міського бюджету на оборонні потреби. Кому та скільки виділили?

На черговій сесії міськради Переяслава 18 травня із бюджету громади передбачили фінансування на потреби захисників України. Зокрема, 1 мільйон гривень передбачили для матеріально-технічного забезпечення військової частини у травні. Із них – 500 тисяч гривень витратять на ремонт автомобільної техніки, забезпечення гумою, 400 тисяч – на забезпечення засобами зв’язку та оргтехнікою, 100 тисяч – на закупівлю майна для постійного функціонування польових кухонь. Про це повідомляє Інформатор.

Ще 90 тисяч гривень виділили для перевезення призовників для проходження обласної медичної комісії та до військових частин. А 70 тисяч гривень передбачили для забезпечення функціонування обліку військовозобов’язаних та якісного проведення мобілізаційних заходів на території Переяславської громади.

Також 75 тисяч гривень із міського бюджету виділили на придбання тепловідбивних костюмів, панорамних масок для апаратів на стисненому повітрі для особового складу місцевого підрозділу ДСНС.

Нагадаємо, що на цьому ж сесійному засіданні депутати не проголосували за реорганізацію Вовчківської гімназії у початкову школу. Детальне обговорення – за посиланням.

Віталій Усик

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору