Інформатор Переяслав

ЖИТТЯ

Погода на 30 травня: у Переяславі надвечір буде 23 градуси

У Переяславі буде хмарно з проясненнями. Максимальна температура – 23 градуси.

У вівторок, 30 травня, у Переяславі протягом дня буде хмарно з проясненнями. Опадів синоптики не прогнозують. Мінімальна температура повітря буде вранці – 11 градусів тепла. Максимальна ввечері – 23 градуси вище нуля. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на sinoptik.

Швидкість вітру – 2-5 м/с. Вологість повітря коливатиметься між 38 та 75 відсотками протягом доби. Тривалість дня 30 травня – 16 годин 1 хвилина. Завтра день буде довшим на 2 хвилини, ніж сьогоднішній. Світанок настане о 4:51, а захід – о 20:52.

Цікаво, що максимальну температуру цього дня зафіксували у 1958 році – 32,4 градуса тепла, а найнижчу в 1918-му – 2,7 градуса морозу.

Народні прикмети:

30 травня відзначають день преподобного Ісаакія Далматського, апостола Андроніка і святої Іунії. Вони вірили у Христа, проповідували його вчення. Померли мирно, що для І століття було рідкістю. У давні часи помітили, що погода влітку буде саме такою, якою вона є у цей день.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору