Переяслав Перейти на сайт

Вночі 30 травня російські війська атакували Київщину трьома десятками “шахедів”: які наслідки

Вночі росіяни атакували Київщину безпілотниками. Є постраждалі.

Вночі 30 травня російські війська атакували територію України ударними дронами Shahed-136/131. З півночі та півдня запустили 31 безпілотник. 29 із них збили сили ППО, майже всі на підступах до столиці та в небі Києва. Про це повідомили у Командуванні повітряних сил ЗСУ, передає Інформатор.

У Київській міській військовій адміністрації нагадали, що це була третя атака за останні 24 години та 17 у травні. Наголосили, що напад був із різних напрямків у кілька хвиль. За інформацією, яка уточнюється, внаслідок падіння уламків є жертви та руйнування в різних районах Києва:

Начальник поліції Київської області Андрій Нєбитов повідомив, що в регіоні станом на 8:00 вже було понад 50 повідомлень про пошкодження будинків, квартир, офісних приміщень, магазинів, гаражів та автівок. Є 4 постраждалі від уламків.

Нагадаємо, що 29 травня близько 11:30 російські війська випустили по Київщині 11 балістичних та крилатих ракет “Іскандер-М” та “Іскандер-К”. Всі їх збили сили ППО.

Фото: ДСНС України

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.