ЖИТТЯ

Російські війська випустили по Київщині 11 “Іскандерів”: які наслідки

Росія атакувала Київщину ракетами. Що відомо прямо зараз?

29 травня близько 11:30 російські війська вдруге за добу атакували територію України з повітря. З північного напрямку випустили по Київщині 11 балістичних та крилатих ракет “Іскандер-М” та “Іскандер-К”. Всі їх збили сили ППО. Про це повідомив Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний, передає Інформатор.

У Київській міській військовій адміністрації наголосили, що влучань у столиці не зафіксовано. Натомість, є падіння уламків у різних районах міста. “В Оболонському районі 3 випадки, по одному – в Деснянському та Дніпровському. Без критичних руйнувань. Є один потерпілий, його госпіталізовано до одного з лікувальних закладів міста. Інформація щодо потерпілих ще уточнюється”, – йдеться у повідомленні.

Начальник поліції Київської області Андрій Нєбитов зазначив, що в регіоні внаслідок цієї атаки був пошкоджений господарський будинок. Спалахнув вогонь. Вцілому ж загиблих та серйозних пошкоджень, за його даними, немає. “Ми отримали повідомлення від громадян про виявлення уламків ракет на території приватних господарств і місць загального користування. У деяких районах через атаки сталося займання трав’яного настилу та частини лісових зон”, – написав Нєбитов.

Нагадаємо, що 29 травня вночі росіяни випустили 40 крилатих ракет та близько 35 безпілотників по Україні. Сили ППО збили 67 повітряних цілей.

Фото: Telegram-канал Андрія Нєбитова

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору