ЖИТТЯ

На Переяславщині 1 та 2 червня може не бути світла: де саме та чому

На Переяславщині 1 та 2 червня може не бути світла. Де, коли та чому?

1 та 2 червня на Переяславщині задля підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах ДТЕК “Київські регіональні електромережі” проводитиме ремонтні роботи. Тож можливе відключення електроенергії у Переяславі та Козлові (Студениківська ТГ). Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на сайт міської ради Переяслава.

Світла може не бути у четвер, 1 червня, з 9:00 до 19:30:

  • у Переяславі – на вулицях Святилівській, Свободи, Криворізькій, Металургів, Вечірній;
  • у Козлові (Студениківська ТГ) – на вулиці Піщаній.

З 9:00 до 17:00:

  • у Переяславі – на вулицях Золотоніське шосе, Мічуріна, Черняховського, Петропавлівській, Суворова, Богданова.

У п’ятницю, 2 червня, з 9:00 до 15:30:

  • у Переяславі – на вулицях Ярослава Мудрого, Короленка, Чайковського, Гоголя, Лермонтова, Павла Тетері, Панаса Мирного, Анатолія Ніколенка, Золотоніському шосе, Музейній, Ромашковій, Черняховського, Петропавлівській, Ярослава Потапенка, Ганни Самутіної, Міщанській, Лесика, Гагаріна, Підварській, Квітки-Основ’яненка, Віктора Авраменка, Гаяринській, Городищенській, Козацькій, Михайла Леонтовича, Корнійчука.

Зазначимо, що деякі вулиці в даних від ДТЕК названі старими назвами – до перейменування у рамках дерусифікації.

Нагадуємо, що в Україні підвищили тариф на електроенергію для населення. Скільки доведеться платити з 1 червня, дізнавайтесь тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору