ЖИТТЯ

У Переяславі ВАЗ та Volkswagen потрапили у ДТП, а Toyota в’їхала у паркан

Як минуло 31 травня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 31 травня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 20 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

8:50. Гайшин (Переяславська ТГ). Жінка повідомила, що житель села словесно їй погрожував. За цим фактом поліціянти проводять перевірку.

10:43. Переяслав. Чоловік поскаржився, що автомобіль Toyota Corolla в’їхав у його паркан і зник з місця події. Зрештою в ситуації розібрались без втручання поліції.

13:14. Переяслав. Заявниця повідомила, що, поки була в аптеці, її автівку пошкодив інший автомобіль та поїхав з місця події. Згодом надійшло повідомлення про нерозгляд ситуації.

13:56. Переяслав. Надійшло повідомлення про ДТП між автомобілями ВАЗ-21214 та Volkswagen Т4 (на фото). Ніхто не постраждав. За цим фактом правоохоронці склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

14:21. Вінинці (Циблівська ТГ). Жінка повідомила, що зранку її син 2011 р.н. пішов з дому та до того часу не повернувся. Зрештою хлопець сам прийшов додому, жертвою злочину не став.

21:29. Переяслав. Заявник повідомив, що двоє підозрілих чоловіків та жінка розмовляють російською мовою. Прибувши на місце події, підозрілих людей поліціянти не виявили.

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку) у Переяславі.

Нагадаємо, що 30 травня у Переяславі жінка перейшла за посиланням про фінансову допомогу і втратила 6 тисяч гривень. Деталі читайте тут. 

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору