ЖИТТЯ

У Переяславі жінка перейшла за посиланням про фінансову допомогу і втратила 6 тисяч гривень

Як минуло 30 травня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 30 травня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 27 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

8:56. Переяслав. Чоловік повідомив, що у нього викрали бензопилу та сокиру. За цим фактом правоохоронці проводять перевірку.

10:02. Переяслав. Жінка повідомила, що у Facebook побачила оголошення про фінансову допомогу через “ЄПідтримку”. Коли перейшла за посиланням, з її картки зняли 6 тисяч гривень. За цим фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 190 (Заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою (шахрайство).

11:18. Переяслав. Поліції надійшло повідомлення про те, що протягом ночі із каналізаційного люка викрали 4-метровий кабель зв’язку. За цим фактом проводять перевірку.

13:24. Хоцьки (Циблівська ТГ). Заявниця повідомила, що випадково переслала тисячу гривень на іншу карту, її ж власниця відмовилась повертати гроші. Жінка від написання заяви відмовилася.

13:47. Переяслав. Надійшло повідомлення про ДТП між двома автомобілями, один із яких – Lanos заявника, інше поїхало з місця події. Правоохоронці відібрали письмове пояснення та склали схему ДТП.

13:56. Ташань (Ташанська ТГ). Чоловік повідомив, що голова громади без дозволу поселив у будинок жительки села 7 сторонніх людей. З’ясувалося, що вони є будівельниками, які проводили ремонт у будинку культури. За цим фактом поліціянти проводять перевірку.

15:57. Циблі (Циблівська ТГ). Надійшло повідомлення, що в магазині продають електронні сигарети без акцизних марок. За цим фактом правоохоронці проводять перевірку.

31 травня, 0:40. Переяслав. Заявник повідомив, що невідома жінка, можливо, в стані алкогольного сп’яніння, сказала йому, що в неї викрали сумку. Коли поліціянти приїхали на місце події, чоловік розповів, що та пішла в невідомому напрямку.

6:47. Переяслав. Заявник повідомив, що невідомий чоловік на заправці вдарив його. На місці події поліціянти нікого не виявили.

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку) у Циблях (Циблівська ТГ).

Нагадаємо, що 30 травня у Переяславі автомобіль Volkswagen в’їхав у причіп з курми. Деталі та фото – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору