ЖИТТЯ

Хто стане головним аутсайдером чемпіонату Переяславщини з футболу? Покаже четвертий тур

У суботу відбудеться черговий тур чемпіонату Переяславщини з футболу. Хто з ким гратиме та які прогнози?

У суботу, 3 червня, відбудеться четвертий тур чемпіонату Переяславщини з футболу. У ньому Мирне (Вороньківська ТГ) спробує здобути перші очки, а “Переяслав” – довести, що не є найслабшою командою міста. Інформатор традиційно анонсує кожен матч чергового туру.

На стадіоні ім. В. Лобановського у Переяславі цього разу буде два матчі. О 15:00 на поле вийдуть “Переяслав” та “Матадор” (Переяслав) – ще одне міське дербі. “Переяслав” жахливо стартував – із однією перемоги та двох поразок, хоча цілком міг сподіватися на 9 очок після трьох турів, оскільки суперники були не найсильнішими. Тепер же залишається створювати сенсації, бо і “Матадор”, і Вовчків (Переяславська ТГ), і “Дніпро” (Дівички) зараз здаються командами абсолютно іншого рівня. Задля інтриги можна сподіватися хіба що на те, що “Переяслав” настільки нестабільний, що здатен поступатися аутсайдерам і вигравати у фаворитів. Про “Матадор” особливо говорити нічого – команда розібралася із Вовчковом і тепер очікує гідного спротиву хіба що від “Дніпра”.

Якраз “Дніпро” вийде на поле переяславського стадіону відразу після цього матчу – о 17:00. Він умовно прийматиме “Бурти” (Переяслав). Дівичківська команда показує приклад “Переяславу”, як потрібно стартувати зі слабшими колективами: 7:1 із Циблями (Циблівська ТГ), 4:0 із Мирним. Немає сумнівів у тому, що він впевнено впорається і з “Буртами”, хоча ті поступово наближаються до рівня медалістів. Але “Дніпро” занадто потужний та й не може втрачати очок перед очною зустріччю із “Матадором”, тому тут сподіватися на сенсацію зась.

А от найбільш інтригуючий матч туру відбудеться о 16:00 у Циблях, де місцева команда прийме Мирне. Після того, як Циблі сенсаційно (або ні) перемогли “Переяслав”, вони розгромно програли “Дніпру”. Тому за цими двома поєдинками важко визначити реальний рівень колективу. Мирне програло Вовчкову, “Переяславу” та “Дніпру” – і знову ж таки сподіватися тут могло щонайбільше на 3 очки (і то з натяжкою). Тому фаворита особистого протистояння Цибель та Мирного визначити нереально. Однак очевидно, що той, хто програє, вважатиметься головним андердогом цьогорічного чемпіонату.

Нагадаємо, що у третьому турі “Бурти” зробили вагому заявку, щоб вважатися другою за силою командою у Переяславі. Детальний огляд – за посиланням.

Віталій Усик

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору