ЖИТТЯ

Нічна повітряна атака 4 червня: до Києва ракети та безпілотники не долетіли

Вночі росіяни знову атакували з повітря. До Києва ракети та дрони не долетіли.

4 червня вночі з 1:50 до 4:21 на Київщині тривала повітряна тривога. У цей час російські війська випустили 5 ударних БпЛА Shahed-136/131 з Брянської області та 6 крилатих ракет Х-101/Х-555 з району Каспію. Сили ППО збили 4 ракети та 3 дрони. Про це повідомили у Командуванні повітряних сил ЗСУ, передає Інформатор.

Уточнення від Генштабу ЗСУ: Силами та засобами повітряних командувань у взаємодії із протиповітряною обороною інших складових Сил оборони України знищено 4 із 6 крилатих ракет Х-101/Х-555 та 6 із 8 ударних БпЛА Shahed.

У Київській міській військовій адміністрації зазначили, що, за попередньою інформацією, до столиці жодна повітряна ціль не долетіла. Все, що прямувало в бік міста, ППО знищила ще на дальніх підступах.

“Другу ніч поспіль кияни не чують звуки вибухів над головою. Щира вдячність нашій протиповітряній обороні за збережені життя”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що в ніч із 1 на 2 червня російські війська вчергове атакували територію України з повітря. Які наслідки, дізнавайтесь за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору