ЖИТТЯ

У жінки з Переяслава, яка розшукує брата, шахраї вимагали гроші за “розмову” з ним

Як минули 2 та 3 червня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 2 та 3 червня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 33 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

2 червня, 10:45. Пристроми (Студениківська ТГ). Поліції повідомили, що на одній із вулиць села виявили предмет, схожий на снаряд часів Другої світової війни. На місці події провели огляд та опитали свідків. За цим фактом проводять перевірку.

14:40. Переяслав. Заявник поскаржився, що у сусідів прорвало водопровід, через що затопило його квартиру. За цим фактом правоохоронці відібрали заяву та проводять перевірку.

15:39. Переяслав. Заявниця повідомила, що через інтернет шукає безвісти зниклого брата. Але її почали турбувати шахраї, вимагаючи гроші за “розмову” з ним. Жінка звернулась для інформування.

3 червня, 10:45. Переяслав. Правоохоронці зупинили водія, який перевозив дизельне пальне без відповідних документів. За цією справою зараз проводять перевірку.

20:07. Переяслав. Заявниця повідомила, що хтось зірвав замок та проник до будинку її сусідів. За цим фактом поліціянти відібрали заяву та проводять перевірку.

Також за дві доби поліція зареєструвала п’ять смертей (ненасильницькі та не після нещасних випадків): дві у Переяславі, по одній у Ташані (Ташанська ТГ), Вінинцях (Циблівська ТГ) та Студениках (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що 1 червня на Переяславщині чоловік показував дітям геніталії, про це повідомили поліції, а потім скасували виклик. Деталі читайте тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору