ЖИТТЯ

На Переяславщині чоловік показував дітям геніталії: про це повідомили поліції, а потім скасували виклик

Як минуло 1 червня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 1 червня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 23 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

9:14. Пологи-Вергуни (Ташанська ТГ). Заявник повідомив, що невідомий чоловік зорює громадське пасовище. Прибувши на місце події, поліцейські встановили, що конфлікт врегульовали, від написання заяви та надання пояснень відмовились.

11:43. Помоклі (Ташанська ТГ). Поблизу цвинтаря біля лісу поліціянти виявили незаконний видобуток піску. Затримали чоловіка, який без документів перевозив пісок КамАЗом. На місці події був гусеничний екскаватор Hitachi. Інформацію передали слідчим.

11:57. Пологи-Вергуни (Ташанська ТГ). Чоловік повідомив, що 31 травня шахраї заволоділи 12 тисячами гривень з його банківської картки. За цим фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 190 (Заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою (шахрайство).

19:11. Мала Каратуль (Ташанська ТГ). Диспетчер ДСНС сповістив, що невідома особа у селі спалює побутове сміття. Зрештою багаття погасили та провели профілактичну бесіду з палієм.

20:35. Переяславське (Студениківська ТГ). Надійшло повідомлення про те, що біля залізничного вокзалу чоловік показував дітям геніталії. Згодом виклик скасували, оскільки той поїхав потягом у бік Яготина. Від написання заяви та надання пояснень заявниця відмовилася.

21:19. Переяслав. Поліції повідомили, що біля гімназії №5 близько 8 мопедистів їздять, перевищуючи швидкість, роблять трюки. На зауваження вони не реагували. До прибуття поліції мопедів вже не було. Пропатрулювавши прилеглу територію, їх не виявили.

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Козлові (Студениківська ТГ) та Пристромах (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що у Переяславі 31 травня ВАЗ та Volkswagen потрапили у ДТП, а Toyota в’їхала у паркан. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору