ЖИТТЯ

На Київщині всі розважальні заходи мають закінчуватися до 21:00 – КОВА

На Київщині усі розважальні заходи будуть закінчуватись до 21:00. Таке рішення ухвалили у КОВА.

9 червня на засіданні оперативного штабу Київської обласної військової адміністрації ухвалили рішення про часові обмеження. Відтак на Київщині всі розважальні заходи – концерти, шоу-програми, дискотеки тощо – закінчуватимуться не пізніше 21:00. Про це у Facebook повідомив начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко, передає Інформатор.

Комендантська година й надалі діє з 0:00 до 5:00. Тому на цей період усі розважальні заклади без винятку повинні припиняти свою роботу. За порушення комендантської години законом передбачена відповідальність. Обмеження не були скасовані і триватимуть до завершення дії правового режиму воєнного стану.

Перевірки щодо дотримання норм у регіоні проводитимуться регулярно із залученням працівників поліції.

“Війна триває. На жаль, дехто про це забув. Продовжують розважатися навіть під час повітряної тривоги, під гучну музику та світлове шоу. Наприклад, як це було кілька днів тому в Одесі. Тому йдеться не лише про моральний бік, але й про безпеку”, – зазначив Кравченко.

Нагадаємо, що у Генштабі повідомили, що за добу 8 червня сталося 43 бойові зіткнення на найгарячіших напрямках. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору