ЖИТТЯ

Як провести вихідні на Переяславщині: афіша подій на 9-10 червня

Як їх провести вихідні на Переяславщині? Є кілька цікавих варіантів.

Очікувані для багатьох вихідні можуть стати ще цікавішими та пізнавальнішими, адже на Переяславщині запланували багато заходів. Ви можете завітати на виставку військової тематики або ж на концерт гурту “Драбадан”. Також можна почастуватися смаколиками у музеї просто неба або на великому екрані подивитися мультфільм “Викрадена принцеса”. Інформатор зібрав актуальні анонси на 9-10 червня.

ПОКАЗ МУЛЬТФІЛЬМУ “ВИКРАДЕНА ПРИНЦЕСА”

Де: Гайшин (Переяславська ТГ), сільське футбольне поле

Коли: 9 червня, 20:45

Ціна: безкоштовно

У Гайшині просто неба покажуть мультфільм “Викрадена принцеса”. Глядачів закликають брати із собою пледи та каремати.

Про що мультфільм? Ця дивовижна історія трапилась у чарівному місті Києві – за часів відважних воїнів, прекрасних принцес і могутніх чаклунів. Мандрівний артист Руслан, який мріє стати лицарем, зустрів прекрасну Мілу і закохався в неї, навіть не підозрюючи, що дівчина – донька київського князя. Але щастю закоханих не судилося тривати вічно: злий чаклун Чорномор з’явився в магічному вихорі і на очах Руслана викрав кохану, прагнучи перетворити силу її кохання на власну чаклунську могутність. Не роздумуючи, Руслан рушив у погоню за вкраденою принцесою, щоб, здолавши всі перешкоди та небезпеки на своєму шляху, довести, що справжня любов сильніша за магію.

ВИСТАВКА “СУЧАСНЕ ВІЙСЬКО КРІЗЬ ПРИЗМУ МИНУЛОГО”

Де: Переяслав, парк імені Тараса Шевченка

Коли: 10 червня, 11:00

Ціна: безкоштовно

Завітайте на цікаву виставку, організатором якої є Центр досліджень воєнної історії Збройних сил України. Ви зможете побачити, яким є сучасне військо крізь призму минулого.

СМАЧНА СУБОТА В ПЕРЕЯСЛАВІ

Де: Музей народної архітектури та побуту Середньої Наддніпрянщини

Коли: 10 червня, 11:00

Ціна: вхідний квиток до музею для дорослих – 120 гривень, для дітей, студентів та пенсіонерів – 60 гривень

Вже цієї суботи у музеї просто неба на вас чекають різні частування. Можна буде спробувати улюблені страви традиційної української кухні. Окрім цього, організатори підготували майстеркласи та красиві фотозони.

ВЕЧІР СУЧАСНОЇ МУЗИКИ

Де: Гайшин (Переяславська ТГ), сільське футбольне поле

Коли: 10 червня,  18:00

Ціна: безкоштовно

У суботу ввечері у Гайшині на стадіоні лунатиме сучасна музика від вокально-інструментального ансамблю “SUNSHINE BAND”.

ВЕЧІР ДОЗВІЛЛЯ ВІД ГУРТУ “ДРАБАДАН”

Де: Переяслав, парк імені Тараса Шевченка

Коли: 10 червня, 19:00

Ціна: безкоштовно

А у Переяславі можна буде насолодитися концертом місцевого гурту “Драбадан”. Запальна атмосфера та класні емоції гарантовані.

Нагадаємо, що організатори благодійної акції до Дня вишиванки розповіли, куди витратили зібрані гроші. Деталі – за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору