ЖИТТЯ

На війні загинув Олег Садик із Переяславщини: він захищав Маріуполь, пройшов полон, поліг на Запорізькому напрямку

Ще одна гірка звістка з фронту надійшла на Переяславщину. Загинув Олег Садик.

14 червня Студениківська територіальна громада у Facebook повідомила про загибель військовослужбовця Олега Садика із Леляків (Студениківська ТГ). Він, боронячи Україну, загинув на Запорізькому напрямку. Про це повідомляє Інформатор.

Він захищав Батьківщину ще з 2014 року. “Пройшов через саме пекло, був у всіх найгарячіших точках, не зрадив присязі і собі самому. Тоді він зрозумів, що його доля бути захисником і приєднався до підрозділу “Азов”. Разом із побратимами пройшов увесь мужній і сповнений звитяги шлях справжнього воїна. Міцний, як кремінь, достойний і відданий, хоробрий і відчайдушний, немилосердний до ворогів. За міць і сміливість отримав псевдо “Молот”, – йдеться у повідомленні Студениківської ТГ.

Зазначили, що разом із полком “Азов” з перших днів повномасштабного вторгнення Олег Садик захищав Маріуполь, де проживав із дружиною та 5-річним сином. Після повернення з полону у вересні 2022 року знову став у стрій поруч із побратимами. Поховають його у Києві.

Олег  Садик народився у 1994 році в селі Леляки. Закінчив Семенівську школу, а після дев’ятого класу навчався та жив у Києві, де ним опікувалася старша сестра Інна. Усе його свідоме життя пов’язане із воєнною справою.

Нагадаємо, що 9 червня у Переяславі попрощалися із 33-річним Олександром Чайкою. Репортаж – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору