ЖИТТЯ

Лише “Дніпро” турбується про результативність: 6 тур чемпіонату Переяславщини з футболу в цифрах

Кількість голів, карток та глядачів. Підготували для вас актуальну статистику чемпіонату з футболу.

У чемпіонаті Переяславщини з футболу й надалі падає результативність, але від цього він не стає менш цікавим. Дівичківський “Дніпро” без поразок впевнено лідирує, натомість за ним розгорілась неймовірна боротьба – медалі може здобути будь-хто: від Вовчкова (Переяславська ТГ) до “Буртів” (Переяслав). Інформатор традиційно підбиває статистичні підсумки чергового ігрового дня.

Голи

9 м’ячів забили команди у трьох матчах шостого туру 17 червня. Три голи за матч у середньому – це найнижчий показник сезону. Добряче потягнуло статистику вниз протистояння Мирне (Вороньківська ТГ) – “Бурти”, яке завершилося мінімальною перемогою господарів. “Дніпро” ж, як завжди, забиває найбільше – ще не було туру, в якому якась із команд відзначалася більше разів (лише у третьому “Дніпро” і “Матадор” (Переяслав) забили по 4).

Ніхто із лідерів бомбардирської гонки у цьому турі не відзначався. Петро Висоцький із “Дніпра” пропустив суботню гру з особистих причин, “Переяслав” Владислава Столяренка суперника не мав, а Артем Килипенко з “Дніпра” та Олег Розовик із Вовчкова просто цього разу обійшлися без голів. Цікаво, що 3 із 4 м’ячів Мирного забив Микола Мельник. Таким чином гравець найменш результативної команди турніру неочікувано наблизився до когорти найкращих бомбардирів.

Картки

10 жовтих карток отримали футболісти у цьому турі. Ніхто не виділився: у Мирного, “Буртів”, Вовчкова та “Дніпра” – по 2 картки, у “Матадора” та Цибель – по одній. Тож “Бурти” із 14 “гірчичниками” залишилися найгрубішою командою ліги, Циблі із 12 на другому місці. У Вовчкова тепер 7 жовтих карток, але він все ж досі найменш грубий. Недалеко відірвався “Переяслав” із 8 картками.

Третю жовту в турнірі у цьому турі отримав Максим (Сергійович) Шульга із Цибель (Циблівська ТГ). Тож він разом із Антоном Бончевим із “Буртів” на межі одноматчевої дискваліфікації. Перелік футболістів із двома жовтими поповнився Дмитром Великодним із “Матадора”, Артемом Килипенком із “Дніпра”, Олександром Мельником із Мирного та Андрієм Середою з Миколою Кириленком із “Буртів”. Раніше таку кількість карток встигли назбирати Віталій Васько та Микола Мельник із Мирного, Максим Середа та Олександр Ткаченко із “Буртів”, Олександр Чабаненко та Роман Рижик із “Матадора”, Артем Аландарєв із “Переяслава”, Петро Висоцький із “Дніпра” та Дмитро Денисюк із Цибель.

Глядачі

За приблизними підрахунками від арбітрів, на матчах шостого туру побували 350 вболівальників. Це наразі найгірший показник. Найбільше людей було на стадіоні ім. В. Лобановського у Переяславі, де зійшлися “Дніпро” та Вовчків, – 150. По сотні глядачів було у Циблях, де місцева команда перемогла “Матадор”, та у Мирному.

Нагадаємо, що Циблі після перемоги над “Матадором” піднялися на третє місце. Детальний огляд – за посиланням.

Віталій Усик

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору