ЖИТТЯ

На Бориспільщині організували підпільне масове виробництво горілки та коньяку

У Бориспільському районі ліквідували підпільний цех з виготовлення алкоголю. Що відомо?

У Бориспільському районі група людей організувала масове виробництво горілки та коньяку. Підпільний цех облаштували у складських приміщеннях. Незаконно виготовлену продукцію реалізовували у Київській області та у столиці. Тепер їх притягнуть до відповідальності. Про це повідомили на сайті Київської обласної прокуратури, передає Інформатор.

За результатами проведення санкціонованих обшуків, правоохоронці вилучили 4,2 тисячі літрів спирту та спиртовмісної речовини, пакувальну тару, обладнання для виробництва, чорнові записи. Орієнтовна сума вилучених підакцизних товарів та обладнання для його виготовлення – 1,5 млн грн.

У рамках кримінального провадження за ч. 3 ст. 204 (Незаконне виготовлення підакцизних товарів з недоброякісної сировини (матеріалів), що становлять загрозу для життя і здоров’я людей, а також незаконний збут таких товарів, що призвело до отруєння людей чи інших тяжких наслідків) призначено відповідні судові експертизи, а також встановлюють осіб, причетних до злочинної діяльності задля притягнення їх до відповідальності.

Нагадуємо, що на Переяславщині днями у жінки викрали 23 курей, а чоловіка ошукали на 2 тисячі гривень. Більше про це читайте за посиланням.

Фото: сайт Київської обласної прокуратури

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору