ЖИТТЯ

На Переяславщині чоловік викрав доньчин велосипед, щоб продати його

Як минули 18 та 19 червня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 18 та 19 червня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 38 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

18 червня, 20:46. Переяслав. Надійшло повідомлення про те, що під час руху перевернувся мотоцикл. За попередніми даними, двоє людей постраждали, один з них знепритомнів. Правоохоронці склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

19 червня, 8:32. Стовп’яги (Дівичківська ТГ). Повідомили про ДТП між автомобілями Škoda та Lada. Згодом надійшла заява про нерозгляд ситуації.

13:42. Переяслав. Чоловік повідомив, що 26 травня з його банківської карти шахраї зняли 14 тисяч 500 гривень. За цим фактом триває перевірка.

17:02. Гланишів (Переяславська ТГ). Заявниця поскаржилась, що її чоловік викрав з двору велосипед доньки та продав його. У ситуації розібралися до приїзду працівників поліції.

17:40. Вовчків (Переяславська ТГ). Правоохоронці зафіксували, що пасажир ВАЗ-2106, коли авто зупинили, викинув поліетиленовий пакетик з речовиною, схожою на амфетамін. За цим фактом тривають слідчі дії.

22:59. Помоклі (Ташанська ТГ). Медики повідомили, що 33-річний чоловік намагався вчинити самогубство: випив 20 пігулок та алкоголь. Був при свідомості, агресивний. Його мати відмовилася викликати поліцію.

Також за дві доби поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Лецьках (Циблівська ТГ) та Хоцьках (Циблівська ТГ).

Нагадуємо, що 18 червня на Переяславщині у жінки викрали 23 курей. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору