ЖИТТЯ

На Переяславщині жінка повідомила про крадіжку, потім сказала поліції, що забула, де поклала речі

Як минуло 20 червня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 20 червня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 37 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

9:33. Переяслав. Чоловік повідомив, що до нього прийшов знайомий, перестрибнув через паркан, виламав двері та пішов додому. Правоохоронці відібрали заяву та пояснення. Триває перевірка.

10:01. Переяслав. Заявник повідомив, що в його авто Kia Carnival в’їхав ВАЗ-2106. Згодом надійшла заява про нерозгляд повідомлення, оскільки в ситуації водії розібрались самостійно.

10:37. Переяслав. Надійшло повідомлення про ДТП між авто Land Cruiser Prado та ВАЗ-2106. Правоохоронці склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

12:45. Стовп’яги (Дівичківська ТГ). Жінка поскаржилась, що з її банківської картки шахраї зняли гроші, мовляв, на оплату послуг таксі. За цим фактом правоохоронці проводять перевірку.

13:34. Вінинці (Циблівська ТГ). Правоохоронці зупинили чоловіка 1990 р.н., який добровільно видав пакет із зеленою речовиною, зовні схожою на канабіс. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за статтею 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

16:39. Переяслав. Хлопець повідомив, що у нього на річці викрали телефон. За цим фактом правоохоронці проводять перевірку.

19:47. Пристроми (Студениківська ТГ). Жінка 1976 р.н. повідомила, що, коли її не було вдома, з відчиненого будинку викрали паспорт та банківську картку. Згодом сказала, що наряду поліції не потребує, оскільки сама забула, де поклала речі.

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Великій Каратулі (Переяславська ТГ) та Дівичках (Дівичківська ТГ).

Нагадаємо, що раніше на Переяславщині чоловік викрав доньчин велосипед, щоб продати його. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору